Széchenyi 2020 Széchenyi 2020

A Santé Magyarország Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

A projekt összköltsége: 87 936 503 Ft

A szerződött támogatás összege: 61 555 552 FT

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk megvalósítása során a tiszabecsi fióktelepünkön a jelenlegi meglévő raktárunk mellé egy új acélszerkezetű raktárépület építését terveztük hozzáépítéssel olyan módon, hogy a meglévő raktárépület oldalfalának egy része kibontásra kerül a közös szakaszon. Ezáltal biztosítható az átjárás a két épületrész között. A raktárbővítés lehetővé teszi számunka a készletre történő gyártás lehetőségét, amellyel lehetséges az azonnali nagyobb mennyiség szállítása, mindez forgalomnövekedést eredményez. A raktárban vegyi áru, tartós élelmiszeripari és kozmetikai termékek tárolása folyik, ezt kiegészítendő az új raktárelemmel sokkal hatékonyabb és gyorsabb munkatempót érünk el, amely az ügyfélkörünk növekedését is eredményezi majd.

A megépülő raktáregységünkbe egy soros raklapos állványrendszer kerül beszerzésre, amely megkönnyíti a munkavállalók mindennapi munkáját, hiszen az általunk eddigi is forgalmazott termékek és a készletre történő gyártás megvalósításával több helyre van szükségünk tárolási szempontból.

Az irodai munkavállalók számára egy nyomtató, valamint egy másoló gépet szerzünk be, amely nagyban megkönnyíti a mindennapi adminisztrációs tevékenységük elvégzését.

A pályázat által egy 8 kW-os napelemes rendszert telepítünk, amellyel ki lehet váltani a meglévő áramszámlákat, illetve hosszú távon fenntarthatóbb és költséghatékonyabb megoldást jelent számunkra.

A nyelvi képzés célja a társalgási szintű angol nyelvtudás fejlesztése dolgozóink számára, a partnerekkel történő kommunikáció hatékonyságának növelése érdekében. A tanácsadás szolgáltatás igénybevétele az adott vállalkozásra releváns képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítását, képzési terv készítését foglalja magában, valamint a vállalat működésének, specifikációinak felmérését, meglévő működési és fejlesztési céljaink feltérképezését is egyaránt.

Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségeknek is.

A projekt várható befejezési dátuma:  2023.08.31.
Projekt azonosító száma: 
GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01451